UFD-Nyheder-112

Tidligere tv-vært har besluttet at acceptere en dom på tre måneders betinget fængsel og samfundstjeneste.
Britta Nielsens afrikanske hus solgt for småpenge
Svindeltiltalte Britta Nielsens hus i Sydafrika er solgt på auktion ganske billigt, skriver Ekstra Bladet.
Mand død efter uheld 15-10-2019 11:30
En 81-årig mand afgik mandag ved døden efter et ildebefindende
Retten i Sønderborg afsagde mandag dom i en sag mod en islandsk mand, der ikke har anket til landsretten.
Mand dømt for at have forvoldt fare for seks betjente
En toårig dreng er blevet skudt i Baltimore i USA, angiveligt fordi føreren af bilen med drengen som passager dyttede af gerningsmanden i et lyskryds, da han ikke kørte over ved grønt lys
Byret afviser erstatning til Omar el-Husseins bekendte
Tre terrorfrifundne mænd får atter nej til erstatning, efter at de sad varetægtsfængslet i cirka halvandet år.
Tre terrorfrifundne mænd får atter nej til erstatning, efter at de sad varetægtsfængslet i cirka halvandet år
Brand- og redningsmandskab blev sat ind efter en båd blev meldt som værende i brand
En 71-årig mand er blevet sigtet for uagtsomt manddrab efter påkørsel
Højre spor på motorvejen blev spærret efter uheld
Ild i flere køretøjer fik sent mandag Københavns Vestegns Politi på arbejde. Ingen er kommet til skade
For at forhindre, at ondsindede personer hacker sig ind i danskernes intelligente ovne, køleskabe eller varmesystemer, indgår Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) nu i projektet ‘Styrkelse af dansk IoT-sikkerhed’ i samarbejde med Alexandra Instituttet og Force Technology.
En 26-årig turist blev anholdt og fik bøde for 'erotisk og uanstændig optræden'
Københavns Politi har fået anmeldelser om skyderi i Valby og har fundet et våben
Angreb på politifolk i Mexico er det blodigste i lang tid i den årelange krig mod landets narkokarteller
Brand i lade slukket 14-10-2019 20:24
Der var mandag aften kraftig brand i en lade ved Næstved
Der er blevet uddelt en hel del bøder i forbindelse med et gaderæs i weekenden
En personbil er stødt sammen med en lastbil på motorvej
Siden drabet på en 22-årig mand har der været visitationszone i dele af København, Københavns Vestegn og Hundige. Den bliver nu forlænget
Bandekonflikt med skyderier og eksplosioner får tre politikredse til at forlænge visitationszoner
Café har tidligere været opsøgt i en sag fra bandemiljøet - natten til mandag blev selvsamme sted ramt af en eksplosion
Uheld på motorvej 14-10-2019 16:06
To biler er kørt sammen på motorvej E45 i Nordjylland
Dansk politi i Stockholm 14-10-2019 01:00
Som et led i øget politisamarbejde mellem de nordiske lande deltog danske politibetjente ved en fodboldkamp i sidste uge på det store stadion Tele2Arena i Stockholm.
Trygheden blandt borgerne i Sønderborg skal øges gennem en forstærket indsats imod indbrud. Det er målsætningen for et nyt partnerskab, Bo trygt i Sønderborg, som vil arbejde for at sænke antallet af indbrud i kommunen med to tredjedele. Bag indsatsen står Sønderborg Kommune, Syd- og Sønderjyllands Politi, TrygFonden, Realdania, Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.
Californiens lovgivere er ved at forbyde politikameraer, der bruger ansigtsgenkendelse.
Politiforbundets formand Claus Oxfeldt i hilser regeringsudspillets nye redskaber velkommen, herunder flere tv-kameraer, der vil give politiet øgede muligheder for at finde frem til dem, der begår kriminalitet i det offentlige rum. Oxfeldt er dog også lidt bekymret: - Dansk politi er et presset politi, så når man opprioriterer ét område, er der andre områder, der bliver nedprioriteret. Sådan er virkeligheden, konstaterer forbundsformanden.
Danske børn og unge udsættes i stigende grad for it-relateret kriminalitet som grooming, misbrug af passwords og uønsket deling af billeder. Det viser stigninger i antallet af anmeldelser de senere år og større sager som Umbrella-sagen. TrygFonden og politiet lancerer nu indsatsen ’Den Sikre Side’, hvor skoleelever landet over får mulighed for at blive undervist af politifolk og SSP-konsulenter i sikker, digital adfærd.
Det kommunale politi i Upplands-Väsby nord for Stockholm har overrakt en pris til sikkerhedsvirksomheden Rapid for "for det langsigtede og professionelle kriminalitetsforebyggende og tryghedsskabende arbejde", som selskabets vagter udfører i Väsby Centrum.
En af de ting, SikkerhedsBranchen har efterlyst i årevis, er et landsdækkende og lovpligtigt register over alle tv-overvågningskameraer. Sidste år kom første del, da pilotprojektet i Københavns Politis kreds blev udbredt til hele landet under navnet POLCAM. Men POLCAM-registret er ligesom ISO 9001-certificeringen stadig frivilligt, og det indeholder indtil videre blot 16.000 registreringer. Det er en stor hjælp, når politiets efterforskere skal finde tv-overvågningskameraer, men det ville være en større hjælp hvis alle landets 1,5 mio. kameraer var at finde i registret. Det uddyber SikkerhedsBranchens direktør i månedens kommentar, der kan ses her på siden.
Knap halvdelen af de 15-19-årige mænd, der i 2015 blev løsladt fra afsoning i fængsel eller blev fundet skyldige i en lovovertrædelse, begik en ny lovovertrædelse i løbet af de to efterfølgende år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.