UFD-Livsstil-Rejser

Turen til Lissabon via Hamborg Lufthavn I år kunne vi tænke os noget nyt og anderledes og efter en del søgen på nettet, faldt valget på Lissabon i Portugal. Næste trin var at finde flybilletter, og vel at mærke via direkte fly, (vi gider ikke mellemlandinger). Ved at flyve fra Hamborg, frem for Billund, kunne […] Indlægget Vores rejse til Lissabon, byen på de syv høje blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Lissabon Fotoalbum 04-07-2017 09:40
Indlægget Lissabon Fotoalbum blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Bindeballe Købmandsgård 27-06-2017 17:57
Bindeballe Købmandsgård Bindeballe Købmandsgård er grundlagt i 1897, samtidig med at Vejle-Vandel Jernbanen blev åbnet. Købmandsgården er i fuld drift i de originale bygninger som en gammeldags blandet landhandel med personlig betjening. I Bindeballe Købmandsgård kan du bl.a. købe specialiteter som Bindeballe Bjesk, bitter, brændevin m.m. I Bindeballe Købmandsgård findes også Danmarks største købmandsmuseum med […] Indlægget Bindeballe Købmandsgård blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Blåvand Fyr 27-06-2017 17:14
Blåvand Fyr Blåvand Fyr er et anduvningsfyr på 39 m oprettet i 1900 som erstatning for et vinkelfyr, der var opført på en træbåke 12 år tidligere. Fyret har en flammehøjde på 55 m og fyrkarakter på tre hvide blink hvert 20. sekund. Indlægget Blåvand Fyr blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Ekkodalen 27-06-2017 17:06
Ekkodalen Ekkodalen på Bornholm er Danmarks længste sprækkedal. Den strækker sig 12 km fra Vallensgård Mose gennem Almindingen og videre gennem Flæskedal, Kløvedal og Kelseådal til Saltuna på Bornholms nordøstkyst. Indlægget Ekkodalen blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Naturen ved Hald sø & borgruin Find ro og lise for sjælen på de smalle stier rundt på Inderøen med de 200 år gamle bøgetræer, fornem historiens vingesus på gåturen fra Hald Hovedgaard til Hald Ruin og Niels Bugges Hald, bestig de lyngklædte bakker med får og geder, forsæt over Stanghede og bevæg dig inde […] Indlægget Dollerup bakker, Hald sø og ruin blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Spøttrup Middelalderborg 27-06-2017 09:32
Spøttrup Middelalderborg Gå på opdagelse i en ægte borg med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt det, der hører middelalderen til. Spøttrup Middelalderborg er den bedst bevarede middelalderborg i Danmark. Bygningerne er fra starten af 1500-tallet og fremstår i dag som det bedste eksempel på, hvordan man indrettede en herrebolig til forsvar i senmiddelalderen. Rundt […] Indlægget Spøttrup Middelalderborg blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Den genfundne bro 27-06-2017 08:08
Den genfundne bro Den 13,4 meter høje stålgitterbro, der blev bygget over Gudenåen i forbindelse med etableringen af privatbanen fra Horsens til Bryrup i 1899, blev senere gemt væk i en mægtig dæmning. Broen blev genfundet i 2013 i forbindelse med forberedelserne til en handleplan til fordel for vandmiljøet. Den nyanlagte P-plads ligger ved Vestbirkvej […] Indlægget Den genfundne bro blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Heksens Hus / Flinthuset 27-06-2017 06:52
Heksens Hus Ude på Djursland, inde i en skov, finder du Heksens hus fra eventyret "Hans & Grethe", og det er ganske vist. Du finder det gamle faldefærdige hus, inde i skoven og nærmest midt mellem Tirstrup Lufthavn & Skandinavisk Dyrepark. Huset er bygget af en lokal mand, Peder Madsen Pedersen, i forrige århundrede. Peder […] Indlægget Heksens Hus / Flinthuset blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.
Berlin har det hele og turen starter her Inden du kaster dig ud i de mange oplevelser og attraktioner i Berlin, bør du starte din sightseeing med at købe et Berlin WelcomeCard. Dette inkluderer gratis transport med bus og tog, samt rabat på kultur- og touristattraktioner. Du kan købe Berlin WelcomeCard online, eller i touristinformationer […] Indlægget De alternative attraktioner i Berlin blev først udgivet på REJSEN GÅR TIL.