UFD-Livsstil-Mad-8

Aftensmad når det er bedst: Hakket oksekød med spidskål, gulerødder og karry, som tilberedes i et fad i ovnen sammen med ris.
Mexicansk farsbrød 13-11-2018 13:44
Mums, et lækkert mexicansk farsbrød. Saftigt og fuldstændig proppet med smag fra dejlige krydderier, skønne grøntsager og ikke mindst blandingen af salsasauce og smeltet cheddarost på toppen.
Rigtig lækker pastasalat med grøntsager og en dejlig dressing med creme fraiche og salsa, som gør salaten cremet og skøn.
Rigtig god grøn hummus med persille, spinat og hvidløg, der tilsammen giver en herlig smag. Dejlig som dip til grøntsager eller til brød.
Salat med søde kartofler 29-10-2018 16:09
Fabelagtig salat med søde kartofler, let skarpe rødløg, frisk salat og en skøn creme fraiche dressing. En simpel, men helt igennem herlig kombination.
Super hurtige madpandekager med oksekødsfyld, creme fraiche og friske grøntsager. En meget mild hverdagsret, så børnene også kan være med.

UFD-Livsstil-Mad

Inde bag den tunge dør er et lille forrum og endnu et sæt døre, og bag dem breder et lyst gulv sig. En bred hylde kanter sig væggen rundt. Den er metalgrå. Bortset fra en lille, rød plet. Det er blod.…
Koen, som vi har valgt at kalde Rosa, blev født 30. juni 2015. Hun har græsset og levet hele sit liv sammen med sin familie. Vi betalte 1500 kroner i depositum for vores halvpart i Rosa, som nåede at …
Ekstremt dyb og kompleks frugt med modne skovbær og duften af komposterede bøgeblade. Intenst og elegant.
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Natural. Med over 250 åbne økologiske, biodynamiske og naturvine bliver det en helt unik vinsmagning.
Gancedo Xestal 2010 22-10-2018 00:00
Dyb, mørk frugt med blomme, brombær og læder i kanten. Krydret, varmt og modent. Tørre afrundede tanniner i smagen, som har både pibetobak og modne blommer.
Ladby: Der var spænding til bristepunktet, da en flok mænd fredag middag havde samlet sig i kælderen på Vikingemuseet i Ladby. I deres midte stod en kasse med øl, de skulle til at smage på. Og det var…
Rasmus Munk afslører nu de første detaljer om den nye Restaurant Alchemist, der tegner til at blive en gevaldig og banebrydende sag, finansieret af Lars Seier Christensen. Da den unge Rasmus ...
Et lille fransk brasserie i Aarhusgade på Østerbro har styr på håndværket. Også når det kommer til italiensk mad.
Pizza 12345 15-11-2018 17:16
1 dåse tomatpuré, 1/2 pakke coctailspølser, 1/2 pakke skinke, 1 pizzadej, 1/4 glas tomatsovs.
Ugen bød på både saftige kraftbasser og tørre vine, som havde mistet frugten eller skulle gemmes.
Saftig duft af modne friske hindbær, jord og efterårsskov. Fyldig mundfornemmelse med røde hindbær, kirsebær og lidt ribs. Omsluttende og integreret fadpræg.
PastacarbonaraYH 14-11-2018 17:10
Det nemt
Hummus med hokkaido og gulerod er let at lave og smager fantastisk godt. Hummus er en… Indlægget Hummus med hokkaido og gulerod blev vist første gang på MadforLivet.com.
Æg, tomat, skinke og krydderier.
Kålsalat Vickie 13-11-2018 16:55
.
Den tørre sommer har ikke været skidt for alle. 2018 tegner sig til at blive det hidtil bedste år for danske vinproducenter.
Mascota Vineyards, Mendoza, Argentina Superbrugsen: 99,95 kroner (14 procent) Sortrød vin der farver indersiden af glasset. Meget lille kant og næsten uigennemsigtig kerne. Massiv og bærdomineret duft…
Kokkens egen græskarsuppe fik jeg serveret på et sundt krydstogt i Middelhavet. Den smagte helt fantastisk dejligt,… Indlægget Kokkens egen græskarsuppe blev vist første gang på MadforLivet.com.
Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for mad med varme krydderier. Det er blevet til bogen 'Krydret', som du her får en smagsprøve fra.
Friheden er en oase af en bar og café med en grøn beliggenhed blot et frisbeekast fra Nørrebrogades tummel. Her er styr på det meste i køkkenet, en varm atmosfære og endda rimelige priser.
Sundt krydstogt 10-11-2018 08:26
Sundt krydstogt. Da jeg først hørte om Sea Dreams eventyrlige, eksklusive og ovenikøbet sunde krydstogter, satte… Indlægget Sundt krydstogt blev vist første gang på MadforLivet.com.
I Kina drikker de rødvin 10-11-2018 00:00
Vinudviklingen i Kina går stærkt. Præcist ligesom så meget andet i landet. Dels er kineserne selv begyndt at producere vin i stor skala.
Vi spiser mindre kød 08-11-2018 08:08
Vi spiser mindre kød. Kød fylder mindre og mindre på vores middagstallerkener, og det er umiddelbart en… Indlægget Vi spiser mindre kød blev vist første gang på MadforLivet.com.
Årslev: Fødevarestyrelsen mener ikke, der er noget at komme efter i forhold til de anklager som direktør i Beer Trade og konceptsamarbejdet "Eventyrligt Øl Fra Fyn", René Dyrvig, har rettet …
Surdejsbrød med sprød skorpe vækker altid lykke, og bager du brødet af de bedste økologiske og… Indlægget Surdejsbrød med sprød skorpe blev vist første gang på MadforLivet.com.
Mørk, parfumeret og dyb, moden frugt med brombær, blåbær, læder og lidt vanilje i kanten. Helstøbt og storladent.
Siden 2014 er omsætningen på økologisk vin herhjemme mere end tredoblet og udgør nu en kvart mia. kroner.
Intens og æterisk parfumeret duft af kirsebærsten og elegante mirabelleblomster. Flot og meget ren i udtrykket.
Økologisk, biodynamisk og naturvin får i disse år en større opmærksomhed og mere plads på hylderne hos vinhandlerne, i supermarkederne og på restauranterne. Men hvad gemmer der sig egentlig bag disse vintyper?
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
»Jeg pressede vinstokkene, pressede terroiret og pressede på i kælderen. Ekstraherede og gav masser af fad for 18 år siden. Men terroir er nok.«
Kenneth Toft-Hansen har netop placeret sig som nummer tre i Bocuse d'Or Europe kokkenes uofficielle EM, og er således en af de ti kokke ud af konkurrencens tyve, der går videre til Bocuse d'Or finalen ...
"Drengene gjorde det fantastisk," siger Rasmus Kofoed om Kenneth Toft Hansen og hans assistent Christian Wellendorf, som hårdt presset på tid dog nåede at aflevere 15 sekunder før fristen.
11.-12. juni afholdes det uofficielle EM for topkokke, hvor det handler om at kvalificere sig til VM næste år.  I lørdags præsenteredes konkurrencemenuen af kokken Kenneth Toft-Hansen, som ege ...
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
I dag åbner 54 boder med fortrinsvist mad og drikke men også bæredygtige varianter af bl.a. håndsæbe og tekstiltryk på Refshaleøen, som en afløser for markedet på Papirøen. 
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...